La Regidoria de Comerç està elaborant una app per dinamitzar el comerç i els serveis de Castellbisbal

Dimecres, 18 de febrer de 2015 a les 12:00

L’aplicació vol posar en valor el teixit comercial, de serveis i industrial de què disposa el municipi mitjançant una eina per a mòbils i tauletes.

 

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Castellbisbal està elaborant una aplicació per a telèfons i altres dispositius mòbils que té per objectiu potenciar i dinamitzar el comerç i els serveis locals.

La regidora de Comerç, Conxi Llurba, ha destacat el fet que l’aplicació incorporarà, a més dels comerços i serveis del poble, el teixit industrial ja que, segons ha dit, “pensem que l’app pot facilitar que s’estableixin sinergies entre totes les empreses del municipi, de manera que els sigui més fàcil relacionar-se entre elles”.

En definitiva, segons Llurba, es tracta d’”aconseguir que la nostra app posi en valor el gran teixit comercial, de serveis i industrial de què disposa Castellbisbal i que ho faci no només entre els veïns del poble sinó també entre totes aquelles persones que cada dia vénen a treballar de fora a la nostra indústria”.

 

Formació
Per tal de donar a conèixer l’aplicació a tot el teixit econòmic i empresarial de Castellbisbal, el passat dia 3 de febrer es van fer unes reunions de presentació de l’aplicació i ahir dimarts es van celebrar les primeres sessions de formació tant per al personal de l’Ajuntament com per a les empreses que vulguin figurar en l’aplicació.

Els qui desitgin participar en aquesta iniciativa, que és gratuïta per a les botigues, comerços i indústries del poble, poden posar-se en contacte amb la Regidoria de Comerç mitjançant el telèfon 93 772 38 78 i l’adreça de correu electrònic comerc@castellbisbal.cat.

Darrera actualització: 13.09.2019 | 16:14