Gossos oferirà un concert de petit format a Els Costals

Dimarts, 17 de març de 2015 a les 14:53

El grup de Manresa, que celebra els seus 22 anys de carrera musical, actuarà el 29 de març a l'Auditori amb part del públic dalt de l'escenari.

 


Gossos està celebrant els seus 22 anys dalt dels escenaris amb una gira de concerts intimistes que la tarda del diumenge, 29 de març, tindrà parada a l’Auditori d’Els Costals.

L’actuació, que començarà a les 19.00 hores, serà de petit format i pretén apropar l’espectador a la formació musical. Per això, es trencarà la disposició habitual dels concerts i dalt de l’escenari s’habilitarà un espai central amb part del públic al voltant dels músics.

A petició de la banda, i amb l’objectiu de crear un ambient intimista amb l’espectador, només es posaran a la venda 242 entrades, 80 de les quals estaran disposades a diferents punts de dalt de l’escenari.

En total seran prop de dues hores de concert, on Gossos interpretarà alguns dels més de 150 temes que ha publicat en els seus 22 anys de carrera musical.

Les entrades, a un preu de 10 euros, ja són a la venda a la taquilla d’Els Costals i, en cas que en quedin, també es podran comprar el mateix dia del concert, una hora abans de l’actuació, a un preu de 12 euros.

Darrera actualització: 28.10.2019 | 15:26