L'humor de José Corbacho arriba aquest dissabte a l'escenari d'Els Costals

Dimecres, 8 d'abril de 2015 a les 12:52

Les entrades anticipades per l’espectacle “Corbacho 5G” ja estan a la venda. Es poden adquirir a la taquilla d’Els Costals, de dilluns a divendres, de 9.00 a 12.00 hores.

 

Aquest dissabte, 11 d’abril, a les 20.00 hores, el televisiu humorista José Corbacho estrenarà a l’auditori d’Els Costals el seu nou espectacle “Corbacho 5G”, un monòleg on l’actor utilitza com a excusa les noves tecnologies per parlar, o millor dit per riure, de tot una mica. Es tracta d’un espectacle on els espectadors juguen un paper molt important, interaccionant i participant directament en el contingut del show, gairebé com si es tractes d’una reunió d’amics.

Les entrades anticipades estan ja a la venda, a un preu de 10 euros. Es poden adquirir a la taquilla d’Els Costals (Av. Pau Casals, 16) de dilluns a divendres, de 9.00 a 12.00 hores. En cas que en quedin, es podran comprar el mateix dissabte, 11 d’abril, una hora abans de l’inici de l’espectacle, a un preu de 12 euros.

Bonificacions i descomptes

Una de les novetats d’aquesta temporada de la programació d’Els Costals és que s’ofereixen descomptes especials de fins al 50% per als titulars del carnet Jove de Castellbisbal i d’un 40% per a diversos col·lectius, com ara gent gran, famílies nombroses i/o monoparentals, estudiants de l’Escola Municipal de Música, alumnes de l’Espai d’Adults, aturats de llarga durada o persones amb discapacitat.

També s’estrena la bonificació per a grups que ofereix preus especials en la compra de 15 entrades o més per un mateix acte, i s’ha posat en marxa l’abonament 3+1, que consisteix en què si compreu entrades per a tres espectacles de 10/12 euros, obtindreu de regal una entrada més per tal que assistiu a un altre dels actes de la programació d’Els Costals. L’única condició és que les tres entrades s’han de comprar, totes, el mateix dia.

 

 

CORBACHO5G de Jose Corbacho from ElTerrat on Vimeo.

Darrera actualització: 28.10.2019 | 15:28