El Museu de la Pagesia tancarà durant un mes per realitzar obres de manteniment

Divendres, 10 d'abril de 2015 a les 10:56

Malgrat el tancament, el Museu continuarà amb les seves activitats i ja s’ha editat el programa d’actes per als mesos d’abril i maig

 

Des d’aquest cap de setmana, i fins al dia 15 de maig, el Museu de la Pagesia romandrà tancat al públic. El tancament és necessari ja que cal realitzar diverses obres de manteniment en aquest equipament que impediran que s’hi puguin realitzar visites.

En concret, les obres consistiran en la instal•lació d’un sistema de climatització a totes les plantes i tenen un doble objectiu. D’una banda, es pretén oferir un major confort als visitants i, d’altra, garantir una temperatura més estable durant tot l’any que permeti un millor manteniment de les peces i eviti les plagues d’insectes que mengen fusta, com poden ser els corcs.

Activitats de primavera
El tancament del Museu no comportarà aturar les activitats que habitualment s’organitzen sinó tot el contrari. El proper 19 d’abril, s’ofereix la possibilitat de participar en una visita comentada a la seu d’Egara i al castell-cartoixa de Vallparadís. Es tracta d’una excursió que permetrà conèixer el conjunt de les esglésies de Sant Pere de Terrassa, únic a Europa.

D’altra banda, el 16 de maig, coincidint amb la reobertura del Museu, es realitzaran tot un seguit d’activitats tant a l’exterior com a l’interior d’aquest equipament cultural. D’una banda, i per tercer any consecutiu, se celebrarà el Dia Internacional dels Museus amb la celebració de la 3a. Mostra participativa d’oficis artesans i tradicionals i, d’altra, es farà la inauguració de l’exposició Castellbisbal, fotografies d’un poble agrícola.

Les activitats de primavera es completaran el dia 31 de maig, amb una vista al Monestir de Sant Cugat i al Celler Cooperatiu Modernista construït per Cèsar Martinell, que es farà el dia 31 de maig.

Darrera actualització: 23.12.2019 | 16:28