Avui es posen a la venda les entrades per al concert d'Els Catarres a Castellbisbal

Dilluns, 13 d'abril de 2015 a les 12:06

Els titulars del carnet CBJove tenen un 50% de descompte i també es poden adquirir entrades gratuïtes comprant a les botigues del poble.

 

Des d’aquest matí, ja són a la venda les entrades per al concert que Els Catarres faran a Castellbisbal el proper dia 24 d’abril, amb motiu de la celebració de la Festa de la Primavera.

Les entrades es poden adquirir, a un preu de 4 euros, al Punt d’Informació Juvenil. Els titulars del carnet CBJove disposen d’un 50% de descompte, de manera que només han de pagar dos euros. D’altra banda, tothom que ho desitgi pot aconseguir una entrada gratuïta gràcies a la campanya comercial Big Bang Cultural, mitjançant la qual es regala un tiquet a les persones que facin una despesa de deu euros en material escolar en alguna de les papereries de Castellbisbal.

Venda d’entrades
Les entrades per al concert d’Els Catarres es vendran els dies 13, 15, 17, 20, 22 i 24 d’abril, al Punt d’Informació Juvenil, situat al Centre Cultural d’Els Costals. L’horari de venda és de nou del matí a una del migdia i de quatre a set de la tarda.

Darrera actualització: 27.09.2019 | 15:40

Imatges