Les activitats del Casal d'Estiu giraran al voltant de la novel·la "El petit príncep"

Dimarts, 28 d'abril de 2015 a les 14:58

Les inscripcions es faran durant la segona setmana del mes de maig i enguany també es podran tramitar en línia.


El Casal d’Estiu d’aquest 2015 tindrà, com a centre d’interès, la novel·la d’Antoine de Saint-Exupéry, El petit príncep. Durant sis setmanes, els nens i nenes que participin en el casal realitzaran tot tipus d’activitats que els permetran descobrir aquesta història que captiva grans i petits. El Casal s’adreça a infants de 3 a 12 anys i es farà a l’escola Mare de Déu de Montserrat.

Les inscripcions es podran formalitzar els dies 11, 13 i 14 de maig a l’Espai Jove d’Els Costals. Enguany, també es podran realitzar en línia ja que les famílies podran emplenar el full d’inscripció i enviar tota la documentació necessària per correu electrònic. Malgrat que els documents ja estan disponibles, aquests no es podran enviar fins a l’11 de maig, dia d’inici de les inscripcions.

Calendari i serveis
El Casal d’Estiu se celebrarà del 22 de juny al 31 de juliol (ambdós inclosos), en horari de nou del matí a dues de la tarda i, com és habitual, les inscripcions es faran per setmanes, de manera que cada família podrà escollir les dates que més li convingui. El Casal també oferirà servei de menjador i servei d’acollida tant al matí com a la tarda, sempre que hi hagi un mínim d’infants inscrits.

Podeu consultar tots els detalls del Casal d’Estiu, així com els preus i les bonificacions existents fent clic aquí.

Darrera actualització: 23.12.2019 | 15:47