El carrer Doctor Llarc s'obre al trànsit després de tres mesos d'obres

Dimecres, 6 de maig de 2015 a les 11:10

Els treballs, a càrrec de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), suposen una important millora de les condicions d’accessibilitat al carrer.

Després de tres mesos d’obres, aquesta setmana han finalitzat els treballs d’urbanització del carrer Doctor Llarc, que ha deixat de ser un carrer sense sortida. Ara, aquesta via del nucli urbà connecta en el seu inici amb el carrer Major i finalitza al carrer de Can Margarit, on enllaça, entre d’altres, amb la carretera de l’Estació i el carrer Esports.

El nou carrer Doctor Llarc és d’una sola direcció, amb una franja d’aparcament i voreres a banda i banda de més de dos metres d’amplada. Tot plegat millora les condicions d’accessibilitat al carrer i facilita la comunicació, ara molt més segura, amb l’Institut Escola Les Vinyes, situat a pocs metres. A més, s’hi han col·locat elements d’evacuació d’aigües residuals i de drenatge, fins ara inexistents, i el nou enllumenat incorpora la tecnologia LED, que permetrà un estalvi econòmic en la facturació del consum d’energia elèctrica, a més de disminuir la contaminació lumínica.

El cost dels treballs de la urbanització del carrer Doctor Llarc, que s’han adjudicat a l’empresa Obres i Serveis Roig per un import d’uns 222.000 euros, ha estat finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que ha estat també la responsable de l’execució de les obres.

Darrera actualització: 28.10.2019 | 16:14