L'Escola de Música celebra la Jornada de Portes Obertes aquesta tarda

Dimarts, 19 de maig de 2015 a les 10:49

La Jornada coincideix amb el període de preinscripcions per als nous alumnes que va començar ahir i que s’allargarà fins al 29 de maig.


Aquesta tarda, l’Escola Municipal de Musica Miquel Blanch celebra la Jornada de Portes Obertes. D’aquesta manera, totes les persones interessades a inscriure’s a l’Escola, podran conèixer aquest equipament, així com els cursos que s’hi ofereixen i els professors que imparteixen les diferents disciplines.

Per tal de poder atendre a tothom el millor possible, l’Escola es podrà visitar a partir de les quatre de la tarda, en diferents torns que es faran en els horaris següents: 16.00 h, 16.30 h, 17.45 h, 18.15 h, 19.30 h i 20.00 h.

Preinscripcions nous alumnes
La Jornada de Portes Obertes coincideix amb l’inici del període de preinscripció i matriculació dels nous alumnes per al proper curs 2015-2016. De fet, les preinscripcions van començar ahir dilluns i s’allargaran fins al dia 29 de maig.

Per tal de tramitar la inscripció, les persones interessades han d’adreçar-se a la Secretaria de l’Escola de Música, si bé també es poden descarregar els formularis d’inscripció mitjançant aquest enllaç. Les places són limitades i, per assignar-les, es respectarà l’ordre d’inscripció.

Oferta formativa
L’Escola de Música ofereix cursos de formació adaptats a totes les edats, de manera que, a partir dels tres anys, els infants ja poden incorporar-se al centre. Pel que fa als instruments, el ventall de possibilitats es també molt ampli i inclou des de l’acordió fins a la flauta travessera, passant, entre molts altres, pel violí, la trompeta, el trombó o el saxòfon.

 

Darrera actualització: 23.12.2019 | 15:36