L'Illa Esportiva presenta el programa d'activitats aquàtiques per aquest estiu

Dimarts, 26 de maig de 2015 a les 11:36

Les inscripcions es faran entre els dies 1 i 21 de juny, a l'Illa Esportiva. S'han previst activitats per a tots els nivells i per a totes les edats.

 

El proper dilluns, 1 de juny, l’Illa Esportiva obrirà el període d’inscripcions per a les activitats aquàtiques que es realitzaran durant el mes de juliol i que, bàsicament, consistiran en cursets de natació per a totes les edats i per a tots els nivells.

Un cop més, una de les peculiaritats i dels atractius dels cursets de natació d’estiu és el fet que es fan de forma intensiva ja que s’imparteixen de dilluns a divendres, i no pas en dies alterns com es fa durant la resta de l’any. Només en el cas dels cursos adreçats als infants de dos i tres anys, es manté un horari de dos dies per setmana per considerar-lo més ajustat a les seves necessitats.

L'any passat, més de dos-cents infants i joves van participar en aquestes activitats.

Període d’inscripcions
Per tal d’evitar les aglomeracions i facilitar els tràmits, s’han establert diversos períodes d’inscripcions. D’aquesta manera, entre l’1 i el 7 de juny, les famílies podran apuntar els seus fills als grups de nadons i de natació bressol. La segona setmana de juny estarà destinada als nivells blanc i taronja i la següent, del 15 al 21 de juny, s’ha reservat per als nivells groc, verd, blau, vermell i negre. En tots els casos, les inscripcions es faran a l’Illa Esportiva.

En relació amb els preus dels cursets, s’ofereixen descomptes de més del 50% per a les persones que estan abonades a la modalitat “A” de l’Illa. Això significa que els socis d’aquest equipament esportiu pagaran 15,75 euros per curset per comptes dels 38,15 que estipula la tarifa. A la vegada, la quota de 27,84 euros dels cursets per a nadons i de natació-bressol es redueix fins a 13,40 euros, per als abonats de la modalitat “A” que, a més, s’estalvien els 10 euros de la matrícula.

Altres activitats esportives
A banda dels cursets de natació d’estiu, continuen, durant el mes de juliol, la resta d’activitats físiques a l’Illa Esportiva. A més, l’oferta per a infants i joves es completarà amb el casal juvenil Diversport que es durà a terme del 22 de juny al 31 de juliol.

 

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:48