El casal Diversport ofereix activitats i tallers esportius per als joves

Divendres, 29 de maig de 2015 a les 15:11

El campus esportiu s’adreça a nois i joves de deu a setze anys i les inscripcions es faran del 3 al 15 de juny, a l’Illa Esportiva.

 

El Casal d’estiu Diversport 2015 ofereix un ampli ventall d’activitats esportives per a nois i joves de deu a setze anys. Igual que s’ha fet en els darrers anys, el campus inclourà la realització d’una sortida de dos dies en què es faran travesses a peu i diverses activitats esportives.

El Diversport se celebrarà del 22 de juny al 31 de juliol (ambdós inclosos), en horari de nou del matí a dues de la tarda. Les inscripcions es realitzaran del 3 al 15 de juny a l’Illa Esportiva i es faran per setmanes, de manera que cada família pugui escollir les setmanes que més li convinguin.

Activitats previstes
Els nois i noies que participin al casal esportiu realitzaran activitats diverses que inclouran esports individuals i col·lectius, tallers, activitats relacionades amb la Festa Major i jornades especials en què es fan activitats com sortides a l’entorn de Castellbisbal, curses d’orientació o gimcanes i jocs en grups.

Podeu consultar tots els detalls del casal juvenil Diversport, així com els preus i les bonificacions existents fent clic aquí.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:52