El Club Patí Castellbisbal, segons a l'Sparta Cup

Dilluns, 1 de juny de 2015 a les 15:54

Els Hornets, del Club Patí Castellbisbal, van perdre la final de l'Sparta Cup per un ajustat dos a u, davant dels Espartans Cent Patins de Rubí.

 

El Torneig Internacional d'hoquei línia Sparta Cup s'ha celebrat a Castellbisbal, aquest cap de setmana i ha comptat amb la participació de setze equips d'arreu del món i amb jugadors internacionals i campions del món, amb les respectives seleccions estatals.

Els partits es van començar a disputar divendres al matí i la final es va jugar ahir diumenge a la tarda i va enfrontar el Club Patí Castellbisbal i el Cent Patins de Rubí.

 

Joguines solidàries

Igual que es va fer l'any passat, l'Sparta Cup va col·laborar amb l'associació solidària Joguines sense fronteres i es va organitzar la iniciativa Peluches Day que té per objectiu recollir ninos i pilotes per fer arribar a països en situació de pobresa. 

L'acció va consistir en que, durant la final del Torneig, en el moment en que es va marcar el primer gol, el públic va poder llençar joguines a la pista que els jugadors van recollir i van lliurar a l'entitat sense ànim de lucre.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:38