La Setmana del Medi Ambient potenciarà la recollida de brossa orgànica i el compostatge

Dimarts, 2 de juny de 2015 a les 09:40

Entre el 3 i l’11 de juny, Castellbisbal celebrarà la Setmana del Medi Ambient que inclourà tant activitats lúdiques com de sensibilització.

 

Demà dimecres, es donarà el tret de sortida als actes de celebració de la Setmana del Medi Ambient a Castellbisbal que s’allargaran fins a l’11 de juny. Durant tots aquests dies, els veïns del municipi podran participar en diverses activitats tant lúdiques com de sensibilització mediambiental.

Un dels actes centrals de la Setmana serà la Festa del Medi Ambient que es durà a terme el divendres 5 de juny, a la Plaça de l’Església. Tallers i jocs infantils, parada d’intercanvi del Punt Verd o revisions gratuïtes de microxip seran algunes de les activitats que es faran en aquesta festa que també comptarà amb el lliurament dels premis als millors usuaris de la Deixalleria i als millors voluntaris del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics, CAAD.

Les activitats, però, començaran el dia 3 de juny amb un Taller d’hort urbà que es farà al Casal de la Gent Gran, en el decurs del qual s’explicarà com els ciutadans poden crear un petit hort als balcons, terrats o patis de casa seva.

Foment de l'autocompostatge
Enguany, la Setmana del Medi Ambient té també per objectiu fomentar la recollida de la brossa orgànica i el compostatge casolà. És per això que el dissabte 6 de juny, es farà un taller per animar els veïns del poble a convertir-se en compostaires.

A més, el proper dia 11, es farà una visita guiada a la Planta de Compostatge de Sant Cugat per tal de poder conèixer el procés de recuperació que segueix la brossa orgànica recollida a Castellbisbal, així com el producte final que en resulta.

Darrera actualització: 18.11.2019 | 17:19