Castellbisbal constitueix el nou Ajuntament i nomena Joan Playà com a nou alcalde

Dissabte, 13 de juny de 2015 a les 13:34

El municipi comptarà els propers quatre anys amb dos alcaldes. Playà, d’Alternativa, és el primer en fer-se càrrec de la corporació i els darrers 16 mesos de mandat prendrà relleu el cap de llista d’ERC, Toni Pons.


Alternativa per Castellbisbal i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) han format govern i compartiran l’alcaldia del municipi, que comptarà en els propers quatre anys amb dos alcaldes. Joan Playà, cap de llista d’Alternativa, serà el primer en fer-se càrrec de la corporació i a partir del febrer del 2018 serà el candidat d’ERC, Toni Pons, qui prendrà el relleu de l’alcaldia.

La presa de possessió de l’alcalde ha tingut lloc aquest migdia a la sala d’actes de l’Ajuntament, durant la celebració del Ple de constitució del nou consistori. Joan Playà, que ja va ser alcalde de Castellbisbal durant 16 anys -entre el 1991 i el 2007- ha estat nomenat nou alcalde de Castellbisbal, amb 9 dels 17 vots a favor (6 d’Alternativa i 3 d’ERC).

Composició del nou consistori
Abans de realitzar-se l’elecció de l’alcalde han pres possessió del càrrec els regidors que formaran part del Ple durant aquest mandat arran dels resultats de les últimes eleccions municipals. Els 17 regidors que constitueixen el nou consistori són:

  • Alternativa per Castellbisbal (6): Joan Playà, Susanna Solé, Joaquim Sardà, Salvador Segura, Melania Solís i Enrico Martinelli.
  • PSC (5): Dolors Conde, Ana Belén Gallego, David Vidal, Consol Benayas i Alberto Matallanas.
  • ERC (3): Toni Pons, Sergi Bonilla i Isabel Méndez.
  • CiU (2): Natàlia Boya i Lourdes Santiago.
  • Ciutadans (1): Manuel Lora.
Darrera actualització: 27.12.2019 | 16:59