Castellbisbal redueix la intensitat del dispositiu extraordinari de vigilància contra incendis

Dilluns, 27 de juliol de 2015 a les 14:45

Aquesta mesura s'ha près després que el CECAT ha comunicat que s'ha reduït, a nivell 1 el risc d'incendi forestal al municipi.

 

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha comunicat que, a Castellbisbal, el risc d'incendi ja no és tan elevat com dies enrere, per la qual cosa, s'ha reduït, fins al nivell 1, el risc d'incendi forestal.

Davant d'aquest fet, la Regidoria de Seguretat Ciutadana ha considerat oportú reduir el dispositiu de prevenció d'incendis que es va activar al municipi el passat dia 7 de juliol i en virtut del qual, es va intensificar la vigilància preventiva tant per part dels agents de la Policia Local com pels voluntaris de Protecció Civil i de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF).

La mesura comporta que els voluntaris que estaven fent tasques de vigilància de forma intensiva i permanent reduiran la seva dedicació ja que les condicions meteorològiques són més favorables i no existeix un risc d'incendi tan extem com el de les darreres setmanes.

 

Agraïment

El regidor de Seguretat Ciutadana, Joaquim Sardà, ha volgut “reconèixer la feina i l'esforç de tots els voluntaris de l’ADF i de Protecció Civil que, durant el mes de juliol, han estat treballant en les tasques de vigilància i supervisió i els agraeix la seva dedicació totalment altruista i desinteressada”.

Darrera actualització: 12.12.2019 | 18:20