Ja podeu consultar el programa de la Festa Major

Divendres, 31 de juliol de 2015 a les 09:39

Quim Masferrer representarà l’espectacle "Temps", en una Festa Major que celebrarà els deu anys del Tractor Transit Sound System

L’espectacle teatral Temps, a càrrec de l’actor Quim Masferrer, serà un dels al·licients de la Festa Major de l’Aigua i la Llum d’enguany que, un cop més, donarà gran protagonisme a les entitats i a les activitats més tradicionals i populars de Castellbisbal, com són la gimcana Poble Amunt vs Poble Avall, la Ronda de Rei, la Cursa dels Lents o l'Empaitafoc.

El programa d’activitats de la Festa Major, que se celebrarà del 19 al 23 d’agost, arribarà aviat a les cases, però, a partir d’avui, ja se’n pot consultar la versió en línia.

El Tractor fa deu anys
Entre les efemèrides que se celebraran aquest any, destaca el desè aniversari del Transit Tractor Sound System, una activitat que enguany s’ha canviat de dia i que es farà dimecres dia 19, coincidint amb la primera nit de Festa Major.

També seran els responsables d’aquesta entitat els qui s’encarregaran de pronunciar el Pregó que donarà el tret de sortida als actes festius.

Col·laboració de les entitats
Un any més, la Festa Major ha estat organitzada per les entitats de Castellbisbal en col·laboració i coordinació amb la Regidoria de Cultura.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 10:05