El Diversport presenta el vídeo de la "Flash Move"

Dilluns, 3 d'agost de 2015 a les 09:35

Enguany, la "Flash Move" sonarà al ritme de Mark Ronson i Bruno Mars i es ballarà durant el primer dia de la Festa Major

Ja és tradicional que la Festa Major de l'Aigua i la Llum comenci amb la Flash Move que organitza la Regidoria d'Esports amb la col·laboració dels monitors i dels nois i noies que participen al casal d'estiu Diversport.

Enguany, aquesta activitat es manté i el dimecres dia 19 d'agost, a les 20.45 hores, la Flash Move sortirà de l'Illa Esportiva per recórrer els carrers de poble amunt fins arribar a la Plaça de l'Església on la música i el ball donaran pas a l'Encetada.

Música de Bruno Mars i coreografia del Diversport
Aquest estiu, la Flash Move sonarà al ritme de la cançó Updown Funk, de Mark Ronson amb Bruno Mars, i es ballarà seguint els passos dissenyats pels nois i noies del Diversport. 

Per escoltar la cançó i practicar-ne la coreografia, s'ha prepat el vídeo que es presenta en aquest espai web i que es comparteix, també, a través de les xarxes socials. A més, es convoca a tots aquells que vulguin assajar la Flash Move, el dimecres 19 d'agost, a les 20.00 hores, a l'Illa Esportiva.

 

 

 

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:52