El castell de focs i l'app de Festa Major estaran patrocinats per empreses locals

Dilluns, 10 d'agost de 2015 a les 12:56

BASF, Pulcra Chemicals, Parking Service i Contank aportaran un total de 6.600 euros a la Festa Major de Castellbisbal

Un any més, el finançament de la Festa Major comptarà amb el patrocini d’algunes de les empreses instal·lades al municipi. Enguany, i igual que l’any passat, seran les firmes BASF, Pulcra Chemicals, Parking Service, SA i Contank, SA.

Les aportacions econòmiques d’aquestes quatre firmes arribaran, pràcticament, als 6.600 euros i permetran finançar el castell de focs artificials i l’aplicació de Festa Major per a dispositius mòbils i tauletes.

Castell de focs
Els focs artificials de cloenda de la Festa Major no han faltat els darrers anys i, en bona part, han estat possibles gràcies a les aportacions econòmiques de les empreses patrocinadores.

Enguany, BASF, Pulcra Chemicals, Parking Service i Contank aportaran, entre totes, 4.200 euros, una xifra que representa el cost total d’aquesta activitat que se celebrarà diumenge 23 d’agost, a la mitjanit.

App de Festa Major
D’altra banda, les empreses Contank i Parking Service patrocinaran, també, l’app de la Festa Major. Entre totes dues empreses s’han fet càrrec dels 2.400 euros que costa el disseny de l’aplicació per a mòbils i tauletes, que estarà disponible tant per a Android com per a iOS.

Serà la tercera vegada que la Festa Major de l’Aigua i la Llum comptarà amb aquesta app que es va posar en marxa el 2013 i que cada any té millor acceptació. L’any passat, va registrar 1.657 descàrregues, 500 més que l’any anterior.

L’app de Festa Major permet consultar tota la programació, rebre avisos i participar activament de la festa. És gratuïta i es pot descarregar des de l’AppStore, per a iPhones, i des de Google Play, per a Android.

Darrera actualització: 13.09.2019 | 16:14