La Festa Major tindrà un Punt de Primers Auxilis, durant les hores de més activitat

Dimecres, 19 d'agost de 2015 a les 14:30

Es tracta d'un servei d'assistència sanitària on s’atendran les primeres cures immediates i d’emergència.

 

El Punt de Primers Auxilis estarà instal·lat al carrer de Sant Joan, a l'antic Espai de la Plaça, (just a sota de l'Escola Municipal de Música Miquel Blanch). L’horari d’aquest punt d’atenció sanitària variarà en funció de les activitats que es realitzin i, en tot cas, estarà obert durant les hores en què hi hagi activitats que el facin necessari ja sigui perquè són actes en què es produeix una gran concentració de persones com perquè comporten risc de ferides i lesions per als participants i espectadors.

 

Itinerància
A més de la seva ubicació física al carrer de Sant Joan, el Punt de Primers Auxilis serà, també, itinerant per tal d’estar el més a prop possible als llocs on es realitzin les activitats en les quals pugui ser necessari. En aquest sentit, per exemple, destaquen els casos de l’Empaitafoc o del Tractor Trànsit Sound System, que requeriran que els serveis sanitaris es desplacin per tal de poder garantir una atenció més immediata.

En el supòsit de necessitar els serveis del Punt de Primers Auxilis i trobar-lo tancat, cal adreçar-se a la Policia Local (93 772 11 88) per tal que activin el servei sanitari corresponent i, en cas d’emergència, també es pot trucar al telèfon 112.

La instal·lació del Punt de Primers Auxilis és possible gràcies a la col·laboració entre la Creu Roja i l’Ajuntament de Castellbisbal.

 

Horaris del CAP
D’altra banda, el CAP amplia els horaris durant la Festa Major:

  • Dimecres, 19 d’agost: de 8 a 15 hores
  • Dijous, 20 d’agost: de 9 a 14 hores
  • Divendres, 21 d’agost: de 8 a 24 hores
  • Dissabte, 22 d’agost: de 9 a 24 hores
  • Diumenge, 23 d’agost: de 9 a 14 hores

 

Darrera actualització: 13.12.2019 | 18:32