L'avaria de l'Illa Esportiva ja està arreglada

Divendres, 27 de novembre de 2015 a les 15:32

Tot i això, els cursets de natació d'aquesta tarda s'han suspès ja que l'aigua de la piscina encara està per sota de la temperatura habitual.

 

Aquest migdia, els tècnics de manteniment de l'Illa Esportiva han pogut arreglar l'avaria que es va produir ahir després que es trenqués la vàlvula que permet l'entrada del gas des de la xarxa general a les instal·lacions de l'Illa. Es tracta d'una peça que ha estat molt difícil de localitzar, ja que no es trobava en estoc. Finalment, però,s'ha pogut trobar i des d'aquest migdia, l'avaria ja està arreglada.

 

Cursets de divendres i dissabte

Però malgrat que el sistema de gas torni a funcionar a ple rendiment, els cursets de natació previstos per a aquesta tarda han estat suspesos, ja que l'aigua de la piscina gran encara està es troba per sota de la temperatura habitual que és de 28 graus. Es calcula que encara caldran unes 24 hores més perquè l'aigua de la piscina gran recuperi la temperatura.

En canvi, pel que fa als cursets de nadons previstos per demà dissabte al matí, la Regidoria d'Esports confia que es podran realitzar amb total normalitat, ja que es fan a la piscina petita i, en aquest espai, es preveu que l'aigua es podrà escalfar molt més ràpidament que a la piscina gran. En cas que els cursos no es poguessin fer, demà al matí, l'Illa Esportiva es posaria en contacte amb totes les famílies per avisar-les de l'anul·lació dels cursos.

 

Darrera actualització: 18.09.2019 | 10:00