Visita del delegat del Govern a l'Ajuntament per participar a la Junta Local de Seguretat

Divendres, 5 de febrer de 2016 a les 15:27

L’alcalde ha fet arribar al delegat dues de les prioritats municipals: recuperar els serveis del CAP i impulsar unes obres de clavegueram

 

El delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, va ser ahir dijous a l’Ajuntament de Castellbisbal per participar a la primera reunió de la Junta Local de Seguretat, després de la constitució del nou equip de govern.

Abans de la reunió de la Junta, Escobar es va reunir amb l’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, i amb els regidors d’Educació i de Seguretat Ciutadana, Isabel Méndez i Joaquim Sardà, respectivament.

La trobada, que va tenir un caire distès, va servir perquè l’alcalde fes arribar al delegat del Govern dues de les principals preocupacions de l’equip de Govern per a aquest mandat. D’una banda, la prioritat de recuperar serveis al CAP Dr. Joan Planas i de poder restablir el servei d’atenció durant les 24 hores del dia i, d’altra, la necessitat de construir la xarxa de clavegueram a les zones de Ca n’Oliveró, Can Santeugini i Costablanca. Dues peticions de les quals el delegat del Govern en va prendre bona nota.

Junta Local de Seguretat
Posteriorment a aquesta reunió, es va celebrar la Junta Local de Seguretat a la qual hi van assistir, a més del delegat del Govern, l’alcalde i els regidors esmentats, el cap de la Policia Local i comandaments dels Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil. Cada un d’ells va fer una exposició de quina és la situació en matèria de seguretat al nostre municipi dins de les seves competències.

 

Darrera actualització: 28.10.2019 | 16:01