L'Ajuntament destina terrenys públics per fer-hi horts urbans

Divendres, 26 de febrer de 2016 a les 12:26

Les persones que estiguin interessades en tenir un hort urbà han d'adreçar-se al Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament

 

La Regidoria de Medi Ambient treballa, des de fa uns mesos, en el projecte d'implantació d'horts urbans a Castellbisbal. La iniciativa preveu la possibilitat que veïns del poble puguin crear un hort en terrenys que són propietat municipal.

A hores d'ara s'ha completat ja la primera fase d'aquest projecte, que ha consistit a fer un estudi tècnic per decidir en quins terrenys municipals es podrien implantar els horts urbans. Fruit d'aquest treball s'han escollit tres indrets i se n'han descartat alguns altres, perquè presentaven impediments tènics o perquè requerien fer una despesa econòmica molt important per arranjar-los.

En aquests moments, s'està preparant un procés de participació ciutadana que permetrà decidir qüestions com la ubicació definitiva dels horts, els ciutadans que hi podran optar o els equipaments auxiliars que seran necessaris. També en els propers mesos, caldrà definir el reglament d'ús dels horts urbans.

 

Totes les persones que estiguin interessades en tenir un hort urbà o en col·laborar en aquesta iniciativa, poden posar-se en contacte amb el Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Castellbisbal

Darrera actualització: 18.11.2019 | 17:13