Oberta una nova convocatòria del Concurs Tuiterari de Castellbisbal

Dijous, 14 d'abril de 2016 a les 08:45

Fins al proper 22 d’abril, a les 12.00 del migdia, es poden presentar micro relats al certamen que han d'icloure l’etiqueta #tuiterari16

 

Coincidint amb la celebració de Sant Jordi, la Regidoria de Cultura convoca el 3r Concurs Tuiterari de Castellbisbal, obert a la participació de totes les persones que tinguin un compte a la xarxa social Twitter.

Amb l’objectiu de desafiar els usuaris a unir creativitat i llengua en un tuit, la mecànica del concurs consisteix en el següent: els seguidors de l’@CastellCultura han d'enviar una història breu de com a màxim 140 caràcters que inclogui l’etiqueta #tuiterari16. En total, cada participant podrà enviar-hi un màxim de cinc micro relats, de temàtica lliure.

Hi ha temps fins al proper divendres, 22 d’abril, a les 12.00 hores, per presentar històries al concurs, de les quals el jurat valorarà la qualitat, la creativitat i la correcció lingüística.

El micro relat guanyador es donarà a conèixer via Twitter el mateix dia de Sant Jordi, mitjançant el compte @CastellCultura. Com a premi, l’autor rebrà un llibre electrònic i, tal com es va fer en les darreres edicions, el tuit es col·locarà a la façana del Centre Cultural Els Costals i formarà part de l’etiqueta d’un vi de producció local.

 

8è Concurs Literari

Coincidint també amb la Diada de Sant Jordi, s’obrirà la convocatòria del Concurs Literari de Castellbisbal, que enguany arriba a la seva vuitena edició. El certamen, de narrativa curta i tema lliure, amplia enguany el termini per presentar els originals, que han de ser inèdits i escrits en català. La data límit per participar-hi és el 29 de juliol, a les 14.00 hores.

Darrera actualització: 27.09.2019 | 15:38