Ja es coneixen els guanyadors del concurs fotogràfic "El que veig per on vaig"

Dijous, 21 d'abril de 2016 a les 14:04

El certamen, organitzat per l’Àrea de Seguretat Ciutadana, vol conscienciar el jovent sobre la necessitat de complir i fer complir les normes de seguretat viària.

 

El 8è Concurs fotogràfic El que veig per on vaig, adreçat a alumnes de tercer d’ESO dels dos instituts de Castellbisbal, ja té guanyadors i finalistes.

De l’Institut Castellbisbal, el primer premi ha estat per Les teves decisions afecten el futur de tots presentat per A. Camila Fernández i R. Daniela Fernández; i el treball A una cursa il·legal t'hi jugues molt més del que et penses, de Carla Mateo i Laia Angulo, ha quedat finalista.

Pel que fa a l’Institut Escola Les Vinyes, el primer premi se l’ha endut Un hola i un adéu, de Iván García i Roger Montané; i el treball finalista ha estat per Atenció vianant, un missatge pot esperar, de Marta Barrero i Míriam Lorenzo.

El concurs, convocat per la Regidoria de Seguretat Ciutadana, té com a objectiu promoure bones pràctiques de seguretat viària entre el jovent, facilitant l’anàlisi i el debat. Per això el jurat, format per representants de l’Ajuntament, la Policia Local, el Servei Català de Trànsit, l’Institut Castellbisbal i l’Institut Escola Les Vinyes; ha tingut en compte el missatge de les fotografies a l’hora de seleccionar els treballs guanyadors, els autors dels quals rebran com a obsequi una tauleta digital.

El lliurament de premis es farà coincidir amb els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi dels centres educatius. Aquest migdia ho farà l’Institut Escola Les Vinyes; i dilluns, dia 25, l’Institut Castellbisbal.

Darrera actualització: 12.12.2019 | 18:37