Primeres reunions de la Comissió Jove de la Festa Major 2016

Dimecres, 11 de maig de 2016 a les 09:00

La Comissió Jove ja ha confirmat que tornarà a organitzar la Baixada de vehicles i el Killer Pota-roig per la Festa Major d'estiu d'aquest 2016

 

27 joves van participar, dimecres passat, en la primer reunió que la Comissió Jove de Festa Major ha convocat amb l'objectiu de començar a organitzar els actes per a joves que es faran durant la Festa Major de l'Aigua i la Llum de Castellbisbal.

La trobada, que va ser molt participativa, va permetre que tothom pogués donar les seves idees i opinions i va servir per fer plantejar, a grans trets, alguns aspectes de la Festa Major . En aquest sentit, els joves van confirmar que tornarien a organitzar la Baixada de vehicles i el Killer Pota-roig i van fer una primera tria de diversos grups de música que podrien actuar en el Concert Jove. A hores d'ara, el departament de Joventut està en tràmits de confirmar la disponibilitat dels grups seleccionats).

La propera trobada de la Comissió Jove es farà el dimecres 25 de maig i està oberta a la participació de tots els joves, encara que no hagin participat en la primera de les sessions.

Darrera actualització: 27.09.2019 | 15:15