Tallers Estiu CBJove. Recull d'imatges

Dijous, 11 d'agost de 2016 a les 10:05

Els 14 tallers de l'Estiu CBJove han reunit 140 inscrits. Els artístics, "Com ser un Youtuber" i "Cuina sense pares", els més demanats.

 

Els tallers per a joves organitzats per la Regidoria de Joventut durant el mes de juliol han tingut una excel·lent acollida. En total, 14 tallers de temàtiques i àmbits molt diferents que s'han emmarcat en el programa Estiu CBJove i que han comptabilitzat un total de 140 inscripcions.

Entre les activitats organitzades, n'hi havia de diversos àmbits. L'artístic ha estat un dels que ha reunit més nois i noies: 17 joves van participar en el taller d'aquarel·les i 17 més, en el taller de dibuix i sketchbook. Entre les novetats, el taller d'enquadernació japonesa que també va tenir una bona acceptació.

Les noves tecnologies tenen sempre un espai en la programació per a joves. En aquesta ocasió, l'activitat amb més seguidors ha estat el Taller per aprendre els secrets de You Tube, una activitat que va estar dirigida pel Youtuber Roc Massagué (@outconsumer) i que va reunir 14 joves que van poder conèixer alguns dels secrets d'aquesta xarxa social així com algunes conductes per garantir la seguretat dels joves youtubers.

Els idiomes tenen també un espai en l'estiu castellbisbalenc. Els tallers d'anglès i alemany han reunit 21 nois i noies.

Entre les novetats d'aquest 2016, el taller de màgia i el de cuina sense pares han estat els que han tingut millor acollida, mentre que d'altres com el de beat box o el d'slackline, si bé s'han pogut dur a terme, han tingut pocs inscrits.

 

Propostes de millora

Amb l'objectiu de millorar l'oferta de tallers per a l'estiu vinent, la Regidoria de Joventut ha demanat opinió als joves que han participat enguany. La principal coincidència de tots ells és la necessitat d'allargar la durada dels tallers durant l'estiu o la possibilitat de realitzar-los durant tot l'any igual que s'ha fet amb el Grup de Teatre Jove que va néixer en el marc dels Tallers d'estiu de l'any passat i s'ha consolidat durant el curs 2015-16.

En aquest sentit, la regidora de Joventut, Melània Solís, ha explicat que l'objectiu és "continuar millorant i innovant, fent partícips a tots els joves de la programació, l’organització i el desenvolupament de les activitats que es plantegin al municipi".

 

Activitats complementàries

L'estiu CBJove ha comptat també amb activitats complementàries com han estat el tobogan infinit Splash Slide, el Taller de bombolles, o la Lan Party

 

Darrera actualització: 27.09.2019 | 15:05