Tres detinguts més per robatori a l'interior d'un vehicle a l'avinguda de Sant Vicenç

Dimecres, 10 d'agost de 2016 a les 12:29

La detenció ha estat realitzada aquesta matinada per la Policia Local i ha estat possible gràcies a un veí que ha alertat dels fets.

 

La Policia Local de Castellbisbal ha detingut, aquesta matinada, tres persones com a presumptes autores d’un robatori a l’interior d’un vehicle que estava estacionat a l’avinguda de Sant Vicenç de Castellbisbal.

Es tracta dos homes i una dona majors d’edat, veïns de Molins de Rei, i que haurien trencat els vidres del vehicle per sostreure’n els objectes que hi havia a l’interior. Els agents han pogut fer la detenció al mateix lloc dels fets i han obert diligències per robatori. Les tres persones detingudes han passat a disposició judicial. A més, els béns sostrets han estat retornats al seu propietari.

 

Col·laboració ciutadana
Aquesta és la segona detenció que es produeix aquesta setmana a Castellbisbal (després que ahir la Policia Local va detenir tres homes per robatori en un aparcament d’un bloc de pisos). En tots dos casos, la col·laboració ciutadana ha estat clau per poder atrapar els presumptes autors dels robatoris in fraganti.

En aquest sentit, la Policia Local continua insistint en la importància d’alertar de qualsevol fet o incident que s’observi i que es consideri estrany o sospitós amb l’objectiu de garantir la màxima efectivitat de les accions policials.

Darrera actualització: 12.12.2019 | 18:40