La Festa Major de l'Aigua i la Llum comença, aquesta tarda, amb el Seguici

Dijous, 18 d'agost de 2016 a les 16:37

El concert d’Els Catarres, l’obra de teatre El Florido Pensil o el joc de rivalitat entre Poble amunt i Poble avall són algunes de les activitats programades.

La Festa Major de Castellbisbal comença aquesta tarda amb el Seguici popular que protagonitzaran totes les colles de cultura popular del municipi: les cuques, els capsigranys, els diables i els potafocs, els gegants i la Mulassa participaran en una cercavila que comptarà amb la música dels grallers i de la Banda del Centenari.

El Seguici donarà pas a la tradicional Encetada a la Plaça de l’Església i al pregó que enguany protagonitzaran els diables infantils Potafocs,.

El programa d’activitats s’allargarà fins al proper diumenge i durant aquests quatre dies, hi haurà activitats diverses entre les quals destaquen els concerts d’Els Catarres i de Pepet i Marieta o la representació de l’obra de teatre El Florido Pensil (nenes). Tot això, sense oblidar les activitats tradicionals de Castellbisbal com són les proves de rivalitat Poble amunt vs Poble avall o La cursa dels lents.

Entre les novetats d’aquest 2016, destaca la recuperació del teatre i circ de carrer sota el nom, de la Capsa escènica, diferents propostes teatrals que donarà inici a Can Margarit i que es podrà veure a diversos espais del centre urbà. També és nova la proposta per a la matinada del dissabte, ja que el Tractor Transit Sound System s’ha substituït per una nova proposta itinerant que anirà des de la Plaça de l’Església fins a La Bassa on, com l’any passat, es farà el llançament de pols Holi, quan surti el sol.

Patrocinis
Igual que en els darrers anys, la Festa Major acabarà amb els focs artificials que tornaran a estar patrocinats per quatre empreses locals. Es traca de Contank, SA, Parking Service, Pulcra Chemicals i Basf.

Exposicions
Malgrat que la Festa Major començarà aquesta tarda, aquest migdia s’ha celebrat ja la primera de les activitats organitzades. Es tracta de la inauguració de l’exposició Sant Joan de Benviure, tresor desconegut que es pot veure a la sala d’exposicions d’Els Costals.

Darrera actualització: 27.12.2019 | 16:12

Imatges