Ruth Tormo guanya el vuitè Concurs Literari de Castellbisbal

Divendres, 9 de setembre de 2016 a les 20:49

Com a reconeixement a la gran qualitat literària de les obres presentades enguany a concurs, el jurat decideix entregar també dos premis finalistes.


Ruth Tormo s’ha proclamat guanyadora del vuitè Concurs Literari de Castellbisbal amb l’obra Última partida, que ha estat premiada amb 600 euros. A més, i com a reconeixement a la gran qualitat literària dels treballs presentats enguany al certamen, el jurat ha decidit entregar també dos premis finalistes, valorats en 100 euros cadascun. Els textos guardonats han estat Mort al carrer Camèlies, de Maribel Torres; i La Xarxa, de la castellbisbalenca Esther Gómez.

L’acte de lliurament de premis del vuitè Concurs Literari de Castellbisbal s’ha celebrat aquest vespre, coincidint amb l’inici de les activitats que amb motiu de la Diada de l’Onze de Setembre es duran a terme al municipi.

Prop d’un centenar de persones ha omplert el vestíbul de la Biblioteca Municipal Josep Mateu i Miró per conèixer el veredicte del certamen, convocat per la Regidoria de Cultura amb la voluntat de fomentar i divulgar la creació literària en català.

L’escriptora i periodista Empar Moliner ha precedit l’acte de lliurament de premis, amb una interessant i divertida xerrada sobre l’ofici d’escriure. Posteriorment, ha lliurat el premi a la guanyadora. L’alcalde Joan Playà i el regidor de Cultura, Sergi Bonilla, presents a l’acte, han entregat el guardó als dos finalistes.

Darrera actualització: 23.12.2019 | 16:14