Es detenen dos homes com a presumptes autors de tres robatoris a Castellbisbal

Divendres, 23 de setembre de 2016 a les 15:05

Els detinguts ja han passat a disposició judicial. A un d’ells, se li imputa el robatori d’una moto i a l’altre, dos robatoris a l’interior de vehicle.

 

La Policia Local de Castellbisbal i el cos de Mossos d’Esquadra han detingut dues persones com a presumptes autores de, com a mínim, tres dels set robatoris que es van produir al municipi durant la setmana passada. En concret, a una d’aquestes persones se li imputa el robatori d’una motocicleta i a l’altra, dos robatoris a l’interior de vehicles.

Els fets van succeir durant les nits de dijous i divendres de la setmana passada (dies 15 i 16) en carrers del centre urbà de Castellbisbal. En total, es van produir set sinistres: dos, foren robatoris de motocicletes que estaven aparcades en immobles del carrer dels Països Catalans i els cinc restants van ser furts a l’interior de vehicles (entre aquests, tres furgonetes).

 

Detencions
En relació amb els furts a l’interior dels vehicles, la Policia Local va atrapar, in fraganti, l’autor d’un d’ells. El registre posterior de les seves pertinences va permetre relacionar-lo amb, com a mínim, un altre dels robatoris registrats a Castellbisbal durant aquestes dues nits. Aquesta persona ja ha passat a disposició judicial.

Pel que fa al robatori de les dues motocicletes, els Mossos d’Esquadra van poder detenir, a Sant Cugat, una persona que conduïa una de les motos sostretes. Aquest segon detingut també es troba a disposició del jutge.

 

Investigacions posteriors
A hores d’ara, la Policia Local i Mossos d’Esquadra treballen per veure si els set robatoris registrats a Castellbisbal durant la setmana passada poden estar relacionats entre ells i amb les dues persones detingudes.

En aquest sentit, el regidor de Seguretat Ciutadana, Joaquim Sardà, ha explicat que els dos cossos de seguretat treballen molt coordinats amb l’objectiu d’oferir el millor servei al ciutadà i d’obtenir els millors resultats possibles. Sardà, a més, ha recordat, que la col·laboració ciutadana és bàsica per poder atrapar els autors dels delictes in fraganti i fa una crida als veïns perquè alertin la Policia Local de qualsevol fet que els pugui semblar estrany o sospitós.

 

Darrera actualització: 12.12.2019 | 18:41