Els regidors d'Esquerra Republicana treballaran el Dia de la Constitució

Divendres, 2 de desembre de 2016 a les 13:03

El 6 de desembre els tres regidors d’ERC seran a l’Ajuntament i recolliran joguines per a la campanya solidària Cap nen sense joguines!


El proper dimarts 6 de desembre, Dia de la Constitució, els tres regidors d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a l’Ajuntament de Castellbisbal, Toni Pons, Isabel Méndez i Sergi Bonilla, treballaran i seran al consistori per atendre els ciutadans des de les vuit del matí fins a les tres de la tarda.

Toni Pons, en representació dels regidors d’Esquerra, ha explicat que “no ens trobem còmodes commemorant una Constitució espanyola que havia de garantir els drets elementals de la ciutadania i que ha acabat essent utilitzada per aquells que els volen limitar”. A més, ha afegit que considera que la Constitució “s’utilitza políticament en contra de Catalunya, una vegada i una altra”.

Amb la decisió de treballar el proper 6 de desembre, els regidors d’Esquerra han fet seva la iniciativa de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) que proposa que els càrrecs electes treballin el 6 de desembre i aprofitin aquesta data per organitzar actes cívics, socials i solidaris. En aquest sentit, Pons ha afegit que “el dia 6 de desembre treballarem per la convivència i el civisme” i que “aquest dia, més que mai, convertirem els nostres pobles i ciutats en exemples de participació, de civisme, i contribuirem a sensibilitzar sobre les desigualtats socials.”

Atesa la proximitat amb les festes de Nadal, els tres regidors d’ERC han decidit dedicar la jornada a fer una recollida de joguines que es donaran a la campanya solidària Cap nen sense joguines! que organitza Creu Roja. Es recorda que les joguines que s’aportin a aquesta iniciativa han d’arribar en bon estat i han d’estar dins de la seva capsa. A més, no s’accepten jocs que siguin bèl·lics ni sexistes.

Amb aquesta acció, els regidors d’Esquerra volen mostrar el seu desig perquè “els valors del futur estat estiguin basats en la solidaritat i el civisme, perquè aquestes són les arrels del nostre poble”.

Darrera actualització: 28.10.2019 | 15:23