Ja es coneixen els noms dels 16 infants que pujaran a les carrosses dels Reis de l'Orient

Dimecres, 28 de desembre de 2016 a les 12:31

Els nens i nenes que acompanyaran els Reis durant la cavalcada han estat escollits en un sorteig públic que s'ha celebrat aquest matí.


En total seran setze nens i nenes de tercer curs de primària dels centres educatius de Castellbisbal els qui han tingut la sort de ser escollits per acompanyar Ses Majestats durant la cavalcada del dia 5 de gener.

Els noms dels afortunats s'han sabut aquest matí en el decurs d'un sorteig que s'ha fet a la sala de plens de l'ajuntament i que ha estat seguit per diverses famílies. Entre aquestes, hi ha hagut dos dels infants guanyadors que han pogut expressar, d'aquesta manera, la seva alegria.

Mecànica del sorteig
Al sorteig hi ha pogut participar tots els nens i nenes de tercer de primària de les escoles de Castellbisbal. Per tal que hi hagi un repartiment equitatiu entre tots els centres escolars, el sorteig es fa per classes, de manera que s'escullen dos nens de cada aula. A més, es trien dos infants més que actuen com a suplents i que seran qui podran pujar a la carrossa, en cas que algun dels nens escollits en primer terme, no pogués fer-ho.

Durant aquesta setmana, el departament d'Educació es posarà en contacte amb les famílies guanyadores. A més, es pot consultar la llista dels guanyadors consultant l'acta del sorteig que trobareu a la barra lateral dreta.

Darrera actualització: 12.12.2019 | 17:25