L'Ajuntament organitza un bus per anar a la manifestació "Volem acollir"

Dilluns, 13 de febrer de 2017 a les 15:56

La mobilització es farà aquest dissabte a Barcelona i té per objectiu reclamar a les institucions que impulsin l'acollida de refugiats.


L’Ajuntament de Castellbisbal ha organitzat un servei d’autobús per a les persones que dissabte vinent vulguin assistir a la manifestació Volem acollir que es farà a Barcelona, en el marc de la campanya Casa nostra, casa vostra. Amb aquest servei de bus, el consistori vol donar facilitats als veïns del poble que vulguin participar en aquesta gran mobilització que es farà per reclamar a les institucions que impulsin l’acollida de refugiats.

L’autobús que prepara l’Ajuntament sortirà de Castellbisbal a les 14.30 hores, des de l’avinguda d’Antoni Gaudí (concretament, en la cantonada amb l’avinguda de Pau Casals). Es preveu que la tornada es faci entre les sis i les set de la tarda.

Els tiquets d’aquest autobús es poden aconseguir fins al proper dijous dia 16 a les 17.00 hores. Les persones interessades en aconseguir-ne algun han de trucar al departament de Cooperació de l'Ajuntament (telèfon 93 772.38.71) i hauran de fer efectiva una aportació de 5 euros per persona que es destinarà, íntegrament, a una ONG d’ajuda als refugiats. La reserva de plaça inclou el viatge d’anada i tornada.

 

Casa nostra, casa vostra
L’Ajuntament es va adherir a la campanya unitària Casa nostra, casa vostra en el Ple del passat mes de gener i la iniciativa va comptar amb els vots a favor de tots els grups polítics excepte de Ciutadan’s, que s’hi va abstenir.

El regidor de Cooperació, Joaquim Sardà, va explicar que la participació en aquesta iniciativa és una més de les accions que el consistori ha impulsat des del 2015 "en aquest camí d’acollida dels refugiats".

Sardà, a més, considera que “la incorrecta gestió dels governs ha convertit la crisi dels refugiats en un crim a la humanitat” i que “el que fa uns anys era una crisi ara ja és un crim”. El regidor creu que és important la participació en les mobilitzacions per demostrar la implicació ciutadana i perquè “el nostre silenci no ens faci còmplices”.

 

Darrera actualització: 03.12.2019 | 17:50