Castellbisbal s'afegeix a "L'Hora del Planeta"

Divendres, 24 de març de 2017 a les 09:30

Es tracta d’una proposta que se celebra a tot el món amb l’objectiu de donar visibilitat a la necessitat de lluitar contra l’escalfament global

 

Els llums dels edificis de l'Ajuntament, Can Margarit, Els Costals, l'Escola de Música, el Museu de la Pagesia i de l'església de Sant Vicenç s'aparagran aquest dissabte al vespre, i durant una hora, com a mostra de suport a la campanya L'hora del Planeta que impulsa l’entitat ecologista WWF. 

Es tracta d’una iniciativa d’abast mundial en la qual hi participen organitzacions, empreses, administracions i ciutadans a títol individual i que té per objectiu sensibilitzar la població de la necessitat de lluitar contra el canvi climàtic i l’escalfament del planeta.

L’acció principal d’aquesta campanya és aconseguir que el proper dissabte, 25 de març, s’apaguin els llums de monuments i edificis emblemàtics de tot el món. L’apagada es produirà entre les 20.30 i les 21.30 hores i Castellbisbal també contribuirà en aquesta iniciativa apagant els llums d'edificis públics i emblemàtics.

Darrera actualització: 18.11.2019 | 17:02