El Punt Verd estrena serveis i espais per potenciar la reducció de residus i l'autoreparació

Divendres, 12 de maig de 2017 a les 08:58

Des d’aquest mes de maig es fan tallers de prevenció de residus cada quinze dies i s’ofereix un servei d’assessorament per a l’autoreparació

 

El Punt Verd presenta una imatge renovada i nous serveis després de la remodelació que s’hi ha fet durant les darreres setmanes amb l’objectiu de convertir-lo en un espai on, a més de recollir els residus que no s’admeten en les bateries de contenidors que hi ha al carrer, s’hi facin accions per potenciar la reparació i la reutilització.

És per això que s’hi han definit diversos espais entre els quals destaca, a l’entrada, una zona infantil per a l’intercanvi de joguines per tal que els més petits també puguin participar de forma activa en la reducció de residus.

 

Taller per a l’autoreparació
A la part posterior, a més de la zona d’intercanvi que ja hi havia, s’hi ha habilitat el servei d’autoreparació on qualsevol ciutadà pot accedir-hi per fer petites reparacions i on s’hi pot trobar una bancada per fer-hi bricolatge, un espai de costura amb màquina de cosir o una zona on arreglar ordinadors.

Els usuaris d’aquest espai hi trobaran les eines necessàries i, a més, un dissabte cada quinze dies, s’hi oferirà el servei d’assessorament per a l’autoreparació on un tècnic especialista ensenyarà a reparar diferents aparells, electrodomèstics, mobles i d’altres objectes de la llar. De fet, per demà dissabte ja hi ha previst una sessió de tècniques de bricolatge.

 

Activitats periòdiques
També amb l’objectiu de fomentar la reducció de residus, s’ha establert un programa d’activitats quinzenals que porta per títol tallers de prevenció de residus i que es farà els divendres a la tarda. En aquestes activitats s’abordaran qüestions diverses com poden ser la reparació de petites avaries elèctriques, costura creativa o tècniques de bricolatge.

 

Horari del Punt Verd
L’horari del Punt Verd és de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.00 hores i els dissabtes, només en horari de matí: de 10.00 a 13.30 hores.

Darrera actualització: 18.11.2019 | 17:20