Obres de millora al solar d'aparcament situat al costat de l'Ajuntament

Dimecres, 5 de juliol de 2017 a les 12:15

Els treballs han començat aquesta setmana i està previst que acabin el proper 4 d’agost.

 


Des del passat dilluns, 3 de juliol, no es pot estacionar en els dos solars d’aparcament que hi ha al costat de l’edifici de l’Ajuntament, situat entre l’avinguda Pau Casals i els carrers Esperanto i Francesc Macià. El motiu són les obres de millora que s’han de fer a l’espai, que continuarà sent un aparcament públic i gratuït.

Els treballs, que s’han adjudicat a l’empresa Serveis i Construccions de Castellbisbal S.L. per un import de 52.484,71 euros amb IVA inclòs, consisteixen a adequar els terrenys dels dos solars d’aparcament, anivellant els pendents de terra per tal que puguin acollir actes culturals i lúdics, de forma puntual i amb total seguretat. També s’habilitarà un sistema de recollida de les aigües de pluja i s’hi instal·larà enllumenat solar amb lluminàries de LED, de més vida útil i menys consum energètic en comparació amb d’altres sistemes d’il·luminació. A més, se substituirà l’escala d’accés al solar superior per una de nova i se’n crearà una altra que connectarà l’escala exterior de l’edifici de l’Ajuntament amb la plataforma inferior.

Està previst que les obres acabin durant la primera setmana d’agost, donat que per la Festa Major d’estiu s’espera poder traslladar a aquests solars d’aparcament les activitats de la fira que fins ara s’instal·lava al parc Folch i Torres.

Darrera actualització: 23.12.2019 | 18:35