Milloren els serveis al centre de dia El Serral

Dimecres, 19 de juliol de 2017 a les 10:34

Més hores de podologia i fisioteràpia i la incorporació del servei de transport a domicili també als migdies, són alguns dels canvis més destacats.

Des del passat 1 de juliol, el Centre de Dia El Serral està gestionat per l’empresa CLECE, que ha estat qui ha guanyat el concurs públic convocat per l’Ajuntament per un import de 545.898,40 euros, per un període de dos anys. 

Amb el canvi de gestió, s’incorporen millores als serveis que fins ara s’oferien a la gent gran del municipi. Un exemple són les hores de podologia i fisioteràpia, que s’han duplicat, de manera que ara es compta amb 24 hores setmanals de podologia i sis de fisioteràpia.

A més, s’ha incorporat el transport a domicili al migdia, fet que permet beneficiar-se d’aquest servei a les persones que només fan mitja jornada al centre.

Reducció de la ràtio
Amb l’objectiu de millorar l’atenció directa als usuaris, també s’ha reduït la ràtio de cobertura i ara un sol professional atén a un màxim de 8 usuaris, enlloc dels 10 que abans tenia al seu càrrec.

Àpats a domicili
Un servei que properament es posarà en marxa des d’El Serral són els àpats a domicili, dels quals es podran beneficiar, per un cost mínim, totes les persones majors de 65 anys que ho necessitin, siguin o no usuàries del centre de dia. Si necessiteu informació sobre aquest servei, podeu contactar amb el personal de Serveis Socials de Can Margarit al telèfon 93 772 00 55.

Darrera actualització: 23.09.2019 | 17:51