La Generalitat decreta tres dies de dol i la suspensió de tots els actes oficials

Divendres, 18 d'agost de 2017 a les 10:14

El dol serà efectiu durant avui divendres, demà dissabte i diumenge. Durant aquest temps, les banderes de les corporacions públiques hauran d'onejar a mig pal i se suspenen tots els actes i recepcions oficials.

 

El decret de dol, signat pel president Carles Puigdemont aquesta matinada passada no fa cap referència a la necessitat de suspendre els actes lúdics.

L’Ajuntament de Castellbisbal segueix, escrupolosament, tant les indicacions d’aquest decret com les recomanacions fetes tant pel Govern català com pels cossos de seguretat i roman permanentment alerta a totes les novetats que es puguin produir en les properes hores per tal de poder complir, en cada moment, amb totes les recomanacions de seguretat que s’emetin.

El consistori també segueix les indicacions fetes tant per la Federació de Municipis de Catalunya com per l’Associació Catalana de Municipis que, en un comunicat emès ahir van demanar que el minut de silenci convocat per avui s’allargués fins a cinc minuts. 

Recordem que, a Castellbisbal, aquesta concentració es farà a la Plaça de l’Església a les 12.00 hores. Es convoca a tota la ciutadania perquè pugui assistir-hi i mostrar el seu condol i la seva solidaritat envers les víctimes. 

Tot i que l’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, tenia previst participar en els cinc minuts de silenci que es faran a la Plaça de Catalunya de Barcelona, finalment no hi assistirà, després de rebre indicacions de l'Ajuntament barceloní demanant que no s'accedeixi a la ciutat. L'alcalde, per tant, també participarà en la concentració que es farà al poble. 

Darrera actualització: 28.10.2019 | 15:16