Reconeixement a la comunitat educativa en l'acte d'inauguració del curs escolar

Divendres, 8 de setembre de 2017 a les 09:30

En l’acte, celebrat dimarts, es va destacar la feina d’escoles i instituts per afavorir la cohesió social i es van apuntar algunes línies de treball per a aquest curs

 

L’auditori d’Els Costals ha estat l’escenari escollit enguany per fer-hi l’acte d’inauguració oficial del curs escolar a Rubí i Castellbisbal. Unes 250 persones, totes elles vinculades al món de l’educació, van assistir a aquest acte que es va celebrar dimarts passat i que va finalitzar amb una conferència a càrrec del professor de sociologia de l’educació de la Universitat de Vic, Jordi Collet, titulada Escola, famílies i comunitat: la perspectiva imprescindible per educar avui.

La regidora d’Educació de Castellbisbal, Melania Solís, fou l’encarregada d’obrir l’acte amb un reconeixement a tots els mestres i professors pel fet d’”anar sempre un pas més enllà” del que és estrictament la seva feina i per l’esforç constant “per adaptar l’escola als canvis que es produeixen en la societat”.

En aquest sentit, es va referir a l’atenció que es presta “als alumnes més vulnerables que també necessiten atenció especial” i va destacar la important tasca que fan per “fer desaprendre, als infants i joves, tots aquells valors negatius que venen de fora de l’escola”.

En una línia similar es va expressar la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Vallès Occidental, Carme Vigués, que va assegurar que “ens sentim orgullosos de la feina que es fa a les escoles i instituts per enfortir la cohesió social”.

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i l’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà també van ser presents a l’acte. Martínez va fer un agraïment a tots els mestres per “una feina tan valuosa i sovint poc reconeguda”.

 

Línies de treball
De la seva banda, Joan Playà va destacar alguns projectes i línies de treball per als propers mesos com són la necessitat de consolidar i garantir que es continuï impartint el PFI d’auxiliar de comerç a l’Institut Castellbisbal; implantar la Formació Professional Dual al poble “per aprofitar el teixit empresarial que tenim al municipi”; o reforçar la formació d’adults.

Darrera actualització: 12.12.2019 | 17:37