Monòleg: “Una nit amb Carlitos”

Divendres, 9 de novembre de 2018 (De 21.00 h a 22.00 h)

A les 21.00 hores, a l'Auditori d'Els Costals. INVITACIONS EXHAURIDES

A càrrec de Carlitos. En el marc del cicle Nits a l’escenari

Carlitos mai va pensar que capficar-se i ser una mica pallasso li seria d’utilitat. Tot i això, componia cançons en clau d’humor com a teràpia personal que compartia amb els seus escassos amics.

En un dels seus deliris, va deixar la feina com a llicenciat en arquitectura i es va dedicar a la beguda... concretament a servir-la en un famós local barceloní d’actuacions musicals. La seva família l’animaven per la seva encertada decisió amb frases com: però tu ets simple? O el clàssic:  aquestes són hores de llevar-te?

Carlitos va incorporar monòlegs al seu xou a manera de presentació per a les seves sorprenents cançons.

Va ser llavors quan li van proposar participar a Nit Sense Treva de Paramount Comedy, on versionava als clàssics incorporant-hi una nova i divertida lletra.

Carlitos continua, sense treva, col·laborant amb el programa i recorrent els locals i circuits de les espanyes, sempre amb el seu guitarró a sobre.

Aforament: 120 localitats

NOTES

  • Una vegada hagin començat els espectacles no es permetrà l’entrada a la sala. Si us plau, sigueu puntuals.
  • No és permès el consum de cap tipus de menjar ni beguda a l’interior de la sala
  • Recordeu-vos de silenciar els telèfons mòbils abans de l’inici de l’espectacle.
  • Els dies d’espectacle es podrà fer ús de l’aparcament de l’Auditori. Aquest s’obrirà al públic una hora abans de l’espectacle i es tancarà mitja hora després que acabi. Cal tenir en compte les directrius actuals de l’aparcament, l’horari establert: de 7.00 a 21.00 hores de dilluns a divendres, i dissabtes de 8.00 a 14.00 hores.
  • L’organització es reserva el dret de variar modificar la programació per causes que ho justifiquin. Si algun espectacle no es pogués fer en les dates programades i no fos possible reprogramar-lo, es retornarà l’import de l’entrada o es canviarà per una entrada d’un altre espectacle.

Més informació, al web d'Els Costals

Auditori Els Costals

Av. de Pau Casals, 16 - 08755 Castellbisbal - Barcelona
Telèfon: 93 772 38 83
Correu electrònic: cultura@castellbisbal.cat
Lloc web: www.elscostals.cat
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 09.11.2018 | 11:53