Millora la connexió en bus a Barcelona

Dimecres, 31 de maig de 2017 a les 13:30

A partir de l’1 de juny, la línia que uneix Castellbisbal amb Barcelona (L67) incorpora novetats en el recorregut i millora la freqüència de pas els dies laborables.

El servei, operat per l’empresa Autos Castellbisbal, es reorganitzarà a partir de demà, l’1 de juny, per tal de donar millor cobertura a la demanda dels usuaris de la L67. Concretament:

  • S’incrementa la cobertura horària i es realitza un viatge més en cada sentit els dies feiners de dilluns a divendres de manera que hi haurà una nova expedició amb sortida a les 8.00 hores des de Castellbisbal, passant pel Papiol. Això permetrà els usuaris disposar d’una nova entrada a Barcelona abans de les 9 del matí.
  • Per tal d’efectuar aquesta millora, els dies feiners de dilluns a divendres l’itinerari a Barcelona quedarà limitat a la plaça de la Reina Maria Cristina, des d’on es pot efectuar transbordament amb la T1, T2 i T3 del Trambaix i amb l’L3 del Metro.
  • Alguns dels serveis passen a ser directes, sense parar a Molins de Rei, per tal de millorar els temps de viatge entre Castellbisbal i el Papiol, i Barcelona.
  • Els dissabtes, festius i feiners d’agost la línia passa a tenir cinc expedicions per sentit, però realitzaran el recorregut complet entre Castellbisbal i Barcelona.
  • Els dissabtes, festius i feiners d’agost la línia donarà servei a l’Hospital Moisès Broggi i a l’estació de rodalies del Papiol, efectuant la parada en els dos sentits de circulació i, per tant, les connexions entre el nucli del Papiol i l’estació es produiran 10 vegades per sentit.

Consulteu aquí els nous horaris

Darrera actualització: 13.12.2019 | 17:58