El CAP obrirà de les 8.00 a les 24.00 hores, cada dia, a partir del mes de setembre

Divendres, 28 de juliol de 2017 a les 12:31

L’ampliació d’horari inclou caps de setmana, festius i el mes d'agost i comportarà obrir 1.300 hores més que actualment.

L’increment horari es notarà, sobretot, els caps de setmana i els festius, ja que el servei començarà una hora abans i acabarà més tard que actualment.

A dia d’avui, els dissabtes, el CAP ofereix atenció continuada fins a les 17.00 hores i els diumenges i festius, fins a les 14.00 hores; amb els nous horaris, romandrà obert fins a la mitjanit tot l’any (inclòs l’agost), la qual cosa representarà incrementar el servei en 1.300 hores anuals.

L’ampliació de l’horari del CAP ja havia estat anunciada fa unes setmanes, però la confirmació oficial a l’alcalde es va produir en la reunió de coordinació amb el CatSalut del 4 de juliol i en la qual tant el nou gerent de la Regió Sanitària com la nova directora del Sector Vallès Occidental i el fins ara director del nostre sector, Dr. Joan Parellada, es van comprometre amb la implantació del nou horari (tot i que quedava encara pendent fer-ne l’assignació econòmica corresponent).

Finalment, el passat dia 18 de juliol, el CatSalut va comunicar a l’Ajuntament que ja s’havia fet aquest tràmit i que, per tant, el nou horari es podria implantar, tal com s’havien compromès, el dia 1 de setembre.

Segons Playà, l’ampliació del servei ha estat fruit de la feina feta en els darrers anys no només per l’equip de govern, sinó també pels diferents grups polítics municipals del consistori així com per la pressió efectuada pels membres de la Plataforma No al tancament del CAP.

 

Darrera actualització: 12.12.2019 | 18:53