Setmana de la Mobilitat 2017

Dilluns, 25 de setembre de 2017 a les 17:00

Durant el Dia Sense Cotxes, el centre urbà del poble es va convertir en un gran espai de jocs i diumenge, la Pedalada va incorporar contes per als més petits.

Un any més, Castellbisbal s’ha afegit als actes de celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i, com sempre, s’han organitzat diverses activitats amb l’objectiu de fomentar els mitjans de transport alternatius al cotxe.

Una de les novetats d'enguany ha estat la renovació de la tradicional Pedalada popular que, per primer cop, ha incorporat tres actuacions de contes i cançons, a càrrec de l’animador i rondallaire, Jeep Gasulla. Tot fent una tranquil·la passejada en bicicleta, els assistents van aturar-se diferents places del poble on van poder gaudir d’un espectacle de petit format. Una activitat que ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Biblioteca Municipal.

Entre 120 i 130 persones van participar en aquesta activitat i van rebre com a obsequi un braçalet reflectant i una motxilla, a més d’informació de la xarxa de carrils bici de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Caminada
Dins del programa d’actes de la Setmana de la Mobilitat, també es va fer una caminada fins al pilar coronat, situat als cingles de ca n’Oliveró. Fou un itinerari geològic per conèixer les argiles vermelles de Castellbisbal i que, en tornar cap a casa, va fer una parada a la font de la Botzegada.

Activitats ajornades
La Jornada de Participació Ciutadana sobre l’Illa de vianants prevista pel 20 de setembre va ser ajornada i es farà properament, tot i que, a hores d’ara, encara no s’ha pogut concretar la nova data.

 

 

Darrera actualització: 16.02.2018 | 13:19