Demà comencen les obres per reurbanitzar la cruïlla que uneix Ca n'Esteper amb la urbanització de Can Campanyà

Dimarts, 6 de febrer de 2018 a les 10:00

La remodelació té com a objectiu prioritari impedir que els camions que circulen pel polígon industrial accedeixin a la zona residencial.

Demà dimecres, dia 7 de febrer, començaran les obres d’arranjament de la cruïlla que dona accés a la urbanització de Can Campanya a través del polígon industrial de Ca n’Esteper. 

Els treballs previstos per reurbanitzar aquest espai consistiran a pintar una rotonda, crear una illeta enjardinada i reduir el nombre de carrils de circulació en direcció a la urbanització. A més, s’ha previst construir-hi un pas de vianants elevat i, evidentment, la instal·lació de senyalització vertical i horitzontal informativa. Les obres han estat adjudicades a l’empresa Asfaltos Barcino, SL per un import de 36.979 euros i tindran una durada de tres a quatre setmanes.

Totes aquestes mesures han de comportar una reducció de la velocitat del trànsit i, a la vegada, una millor orientació dels conductors de manera que no accedeixin a la urbanització per sortir de la zona industrial sinó que utilitzin els mateixos vials del polígon.

Amb la remodelació d’aquesta cruïlla es podrà donar resposta a una reclamació que els veïns de Can Campanyà han fet a l’Ajuntament en reiterades ocasions.

Darrera actualització: 14.02.2018 | 18:30