L’Ajuntament aconsegueix una ampliació dels horaris de les farmàcies del municipi

Dimarts, 31 d'octubre de 2017 a les 09:00

L’ampliació horària ha estat possible gràcies a la col·laboració del Col·legi de Farmacèutics i de les tres farmàcies que hi ha al poble.

L’Ajuntament de Castellbisbal ha aconseguit que s’ampliï l’horari de les farmàcies del municipi, de manera que, com a mínim, sempre n’hi hagi una d’oberta entre les 8.00 i les 24.00 d’hores. Així s’incrementa el servei de farmàcia que s’ofereix al poble tant els dies laborables com els caps de setmana i festius.

L’ampliació horària arriba després que al mes de juliol, l’alcalde, Joan Playà, fes arribar al Col·legi de Farmacèutics de Barcelona una carta on demanava que s’augmentés l’horari de les farmàcies. En la seva petició, Playà es referia al fet que, actualment, només hi ha servei d’urgència diürn i explicava que “això genera que els ciutadans s’hagin de desplaçar fora del municipi per rebre atenció farmacèutica, quan a Castellbisbal no existeix cap tipus de transport públic al vespre”.

La resposta del Col·legi de Farmacèutics no es va fer esperar i el mateix mes de juliol va comunicar al consistori que es posaria en contacte amb les farmàcies del poble per estudiar aquesta petició. Fruit d’aquesta col·laboració entre totes les parts, s’ha pogut consensuar un nou horari de farmàcia que es posarà en marxa al mes de novembre i que garanteix que, com a mínim, hi hagi una farmàcia oberta entre les 8 i les 24 hores, cada dia de l’any.

Tanmateix, cal tenir present que el servei entre les 22.00 i les 24.00 hores només serà per atendre persones que disposin de recepta i que caldrà adreçar-se a la farmàcia acompanyats de la Policia Local.

Darrera actualització: 16.02.2018 | 13:13