Nova programació dels Tallers de l’Espai de la Plaça

Dimarts, 2 d'abril de 2019 a les 00:00

Del 8 al 12 d’abril es podran formalitzar les inscripcions als cursos, que començaran la setmana del 15 d’abril i acabaran a finals de juny


L’Ajuntament de Castellbisbal ha programat una nova edició dels Tallers de l’Espai de La Plaça. Les persones interessades en apuntar-s’hi podran fer-ho al llarg de la setmana vinent a l’Espai de la Plaça del carrer Sant Joan, número 2, de 10.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores.

Per formalitzar la inscripció, que haurà de ser presencial, és indispensable presentar el DNI i les dades bancàries on es realitzarà el cobrament.

Novetats de la temporada

Entre les novetats, hi ha un taller per aprendre a fer ganxet amb diversos materials, que es farà els dimarts, de 17.30 a 19.00 hores; i un seminari per ajudar-nos a gestionar l’estrès, tant a la feina com a la vida diària, que s’impartirà les tardes dels dilluns, de 17.30 a 19.00 hores.

A més d’aquestes noves propostes, aquest trimestre la programació dels Tallers de l'Espai de La Plaça també inclou classes de relaxació i meditació, ioga, zumba i hipopressius, que és una gimnàstica abdominal que s’ha posat molt de moda darrerament per les millores que aporta de tipus estètic, postural i funcional. A més, continuen els tallers de costura, restauració de mobles i objectes, modelatge amb fang i dibuix i pintura, sense oblidar els cursos d’anglès, góspel, teatre i dinàmica del riure. Una variada oferta de propostes a la qual cal afegir els tallers gratuïts i adreçats específicament per a la gent gran d’iniciació a la informàtica, tertúlia i entrenament de la memòria.

Les classes començaran la setmana del 15 d’abril i acabaran al voltant del 28 de juny.

Darrera actualització: 23.09.2019 | 17:36