Èxit de la Fira de l'Esport i la Salut

Dilluns, 8 de setembre de 2014 a les 17:28

Divendres, es va celebrar la Fira de l’Esport i la Salut organitzada, conjuntament, per les regidories d’Esports, Benestar Social i Salut Pública.

Malgrat que les hores prèvies a l'inici de la fira van estar marcades per una pluja intensa, a les cinc de la tarda, la Fira de l'Esport i la Salut va poder lluir i desenvolupar-se amb tota normalitat.

Els estands de les diferents entitats esportives del poble van poder obrir a l'hora prevista i els veïns que van visitar la mostra no es van fer esperar.

Actuacions
Durant tota la tarda, es van poder veure diferents demostracions esportives que es van fer a l'escenari de la Plaça i que van anar a càrrec de monitors i alumnes de les diferents entitats. Entre aquestes, n’hi va haver de ball, karate, tae-kwon-do o boxa.

Mentrestant, els estands rebien nombroses consultes de persones interessades a conèixer les activitats que les entitats esportives ofereixen per a totes les edats, tant si s’imparteixen amb una voluntat competitiva com si, únicament, es plantegen com una pràctica per millorar el nostre estat de forma i de salut.

Oferta esportiva municipal
L'Illa Esportiva també va tenir un paper destacat a la Fira fins al punt que va instal•lar una gran sala d'spinning a la Plaça i els monitors van oferir diverses sessions adreçades tant a adolescents com a adults.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:05