La Passarel·la omple el Casal de moda i de públic

Dilluns, 20 d'octubre de 2014 a les 16:01

Més de 800 persones van omplir, ahir a la tarda, el Casal Cultural per poder seguir la Passarel·la Castellbisbal 2014.

L’espectacle va comptar amb la participació de quinze botigues i 150 models, la majoria veïns del poble, que es van atrevir a presentar la moda per a la temporada de tardor-hivern.

Un dels moments més divertits i sorprenents de la desfilada el va protagonitzar l’Èric que va patinar damunt de la passarel·la mentre els models d’Òptica Castellbisbal mostraven les propostes en ulleres per a aquesta temporada.

També sorprenent va ser l’aparició d’un Richard Gere molt particular, en la desfilada de Perruqueria Dolors o la proposta d’un vestit de núvia confeccionat amb ganxet, a càrrec d’El Calaix de l’àvia.

Tot plegat en una Passarel·la que va acabar amb la desfilada de Puig Alsina Joiers i la cloenda a càrrec del periodista de 8 al dia, Marc Villanueva, que va destacar “l’esperit de col•laboració entre els botiguers” i va animar a tothom a comprar a les botigues del poble “perquè, a Castellbisbal, hi teniu de tot!”, va dir.

 

Desfilades
Igual que l’any passat, la desfilada la van obrir les botigues Pep i Pepa i Sabateria Nins que van presentar la moda infantil. A partir d’aquí, les propostes de Calçats Nuuk, Martin’s, La Gata i el Belitre, Calçats L’Artesà o Llenceria i Merceria Marina. La botiga Fet per tu va desfilar en col·laboració amb la Ferreteria Roure Juni.

La Passarel·la va comptar també amb la participació de l’Escola de Dansa Marta Salgado, que va oferir dues actuacions de ball, i de la Perruqueria Tints que va pentinar bona part dels models. Així mateix, les empreses Leng d’Or, SA i Joan Sardà, SA també van col•laborar en aquesta iniciativa

En finalitzar la desfilada, la regidora de Comerç, Conxi Llurba, es va mostrar molt satisfeta “per l’empenta, la dedicació i la il•lusió de tots els botiguers”. Llurba, a més, es va referir a la gran “quantitat i qualitat dels productes que s’han pogut veure que demostren que, a Castellbisbal, tenim molt bones botigues” i es va mostrar esperançada perquè “accions com aquesta serveixin per dinamitzar el comerç local”.

Darrera actualització: 13.09.2019 | 16:02