La Regidoria de Salut Pública i Creu Roja reforcen la seva col·laboració

Dijous, 30 d'octubre de 2014 a les 12:31

Fruit de l’estreta col·laboració entre la Creu Roja Baix Llobregat Centre i la Regidoria de Salut Pública mensualment es realitzaran tallers monogràfics sobre primers auxilis.

Ahir dimecres, 29 d’octubre, va tenir lloc al Punt de la Creu Roja, situat al Casal de la Gent Gran de la Plaça de l’Església, el primer taller de primers auxilis que mensualment, organitzaran conjuntament la Regidoria de Salut Pública, a càrrec d’Ana Belén Gallego, i la Creu Roja del Baix Llobregat Centre. Durant aquestes trobades monogràfiques sobre primers auxilis, que tindran lloc les tardes dels darrers dimecres de cada mes, es treballaran temes tan diversos com ara la reanimació cardiopulmonar, consells per fer un embenatge o una cura d’emergència o, per exemple, pautes que cal seguir en cas de trobar-nos una persona amb símptomes d’embriaguesa o de consum de drogues.

Aquest nou impuls que amb aquests tallers monogràfics es dóna al Punt de la Creu Roja del Casal de la Gent Gran és fruit de l’estreta col•laboració que la Regidoria de Salut Pública manté amb la seu de la Creu Roja del Baix Llobregat Centre. De fet, darrerament, aquesta institució s’ha incorporat com a membre a la Taula de Salut de Castellbisbal, tot plegat amb l’objectiu de participar activament en les tasques de promoció de la salut que es fan al municipi.

En aquesta línia, durant la celebració dels II Jocs Esportius Sèniors de la Setmana de la Gent Gran, Creu Roja va fer un estudi amb els participants sobre la influència de l’activitat física en la tensió arterial, que es va acompanyar d’accions de sensibilització sobre la importància de fer exercici físic. Properament també està previst que, amb motiu del Dia mundial de lluita contra la sida, col•laborin amb la Regidoria de Salut Pública en la realització d’activitats per promoure hàbits de vida saludable, com ja es va fer durant la celebració de la darrera Fira de l’Esport i la Salut i amb motiu de la Festa Major de l’Aigua i la Llum.

Darrera actualització: 13.12.2019 | 18:05