Castellbisbal participa en el programa "Joves per l'Ocupació"

Divendres, 7 de novembre de 2014 a les 15:08

Es tracta d'una iniciativa adreçada a nois i noies que no han acabat l’ESO o que, tot i acabar-la, han deixat els estudis.


L’objectiu d’aquesta proposta és ajudar-los perquè puguin aconseguir una feina o motivar-los perquè continuïn estudiant per tal de millorar la seva capacitació laboral.

El programa Joves per l’Ocupació l’impulsen, conjuntament, les regidories de Promoció Econòmica i d’Ocupació de l’Ajuntament de Castellbisbal i es desenvolupa a través de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Rubí, l’IMPES. I és que es tracta d’una iniciativa adreçada a municipis de més de 20.000 habitants i, per tant, Castellbisbal no hi pot participar, en solitari.

Fruit d’aquesta col·laboració entre els dos ajuntaments, l’IMPES s’encarrega d’impartir la formació i l’Ajuntament de Castellbisbal es responsabilitza de fer la prospecció d’empreses i de trobar llocs de treball on els alumnes puguin fer pràctiques.

Resultats del programa
Durant el curs 2013-2014, 8 nois i noies de Castellbisbal han participat en el programa Joves per l’Ocupació i els resultats aconseguits han estat plenament satisfactoris. Dels 8 inscrits, tres han estat contractats en empreses de Castellbisbal i quatre han reprès els seus estudis. Només un dels vuit alumnes continua en situació d’atur i sense estudiar.

Per poder participar a Joves per l’Ocupació, cal tenir entre 16 i 24 anys, i estar en situació d’atur i inscrit a l’Oficina de Treball com a “demandant d’ocupació no ocupat”. El programa s’adreça a joves que no han superat l’ESO o que, tot i tenir-la aprovada, no han continuat els seus estudis.

Per a més informació, podeu adreçar-vos al Departament d’Ocupació de l’Ajuntament de Castellbisbal

Darrera actualització: 27.09.2019 | 15:35