Comerç sorteja quatre estades de cap de setmana a Port Aventura

Divendres, 23 de gener de 2015 a les 09:39

Del 23 de gener i fins al 14 de febrer de 2015, les persones que facin les seves compres en algun dels establiments adherits a la campanya participaran en el sorteig.

Coincidint amb la celebració de la Festa Major de Sant Vicenç, la Regidoria de Comerç posa en marxa la campanya De Sant Vicenç a Port Aventura amb què sortejarà quatre estades de cap de setmana per a famílies (dos adults i dos infants).

La iniciativa, que segons paraules de la regidora de Comerç, Conxi Llurba, té com a objectiu “donar un impuls al teixit comercial del municipi incentivant la compra de proximitat”, compta amb la participació d’una seixantena d’establiments comercials i de serveis que s’han adherit a la campanya

A partir del 23 de gener i fins al proper 14 de febrer es podrà segellar la butlleta De Sant Vicenç a Port Aventura que s’ha fet arribar a tots els habitatges del municipi, en qualsevol de les botigues adherides. Per participar en el sorteig de les estades a Port Aventura cal emplenar-la amb dos segells, un per cada compra feta durant els dies de la campanya. La única condició és que les compres s’han de fer a dos comerços diferents.

Totes les butlletes correctament emplenades i dipositades a les urnes que s’han habilitat a cadascuna de les botigues que s’han sumat a la iniciativa entraran en el sorteig de quatre estades de cap de setmana a Port Aventura per a famílies (dos adults i dos infants).

El sorteig tindrà lloc el proper 17 de febrer a l’Ajuntament de Castellbisbal i l’entrega dels vals-premi es farà a partir del 18 de febrer.

Darrera actualització: 20.09.2019 | 09:17